Γιατί ecredit?

Ισχύει πως οι περισσότεροι άνθρωποι που σκέφτονται να αγοράσουν κατοικία με δάνειο πιστεύουν πως ο μόνος τρόπος για να επιλέξουν το δάνειο τους είναι να επισκεφτούν οι ίδιοι όλες τις τράπεζες για να πάρουν προσφορές, να τις συγκρίνουν με βασικό κριτήριο το ύψος της δόσης και μετά να προχωρήσουν σε αίτημα. Όλα αυτά φέρνουν αποτέλεσμα, απλά έχουν κάποια σημεία που θέλουν μεγάλη προσοχή, γιατί αλλιώς μπορεί στο μέλλον να προκύψουν μεγάλα προβλήματα η ζημιές στον πελάτη. 

Τα σημεία όπως τα παρακάτω

  • Δεν μπορεί ο πελάτης μόνος του να έχει ολόκληρη την εικόνα της τραπεζικής αγοράς για στεγαστικά δάνεια. Για παράδειγμα αν κάποιος θα ήθελε να συγκρίνει όλα τα προγράμματα στεγαστικής πίστης στην τραπεζική αγορά, θα έπρεπε να συγκρίνει πάνω από 100 σίγουρα.
  • Σε περίπτωση λανθασμένης επιλογής προγράμματος από τον πελάτη λόγω μη πρότερης εμπειρίας, η έλλειψης οικονομικών γνώσεων, η και λανθασμένης κατανόησης της πληροφόρησης από internet, διαφημίσεις κλπ τότε μπορεί να προκύψουν διάφορα προβλήματα. Π.χ. Διαφορά μίας ποσοστιαίας μονάδας σε ένα δάνειο 150.000€ με 30 έτη αποπληρωμής θα προέκυπτε συνολικά επιβάρυνση πάνω από 29000€.
  • Η διάρκεια της έρευνας από τον πελάτη για να πάει σε όλες τις τράπεζες προκειμένου να μπορεί να συγκρίνει, είναι πάνω από εβδομάδα και εδώ πρέπει να προσθέσουμε και τον χρόνο που χρειάζεται κάποιος για να συγκρίνει τα δεδομένα που συνέλεξε, άρα για να έχει μιά εικόνα καθαρή της στεγαστικής πίστης στην τραπεζική αγορά της χώρας ίσως πρέπει να ψάχνει, να συγκρίνει για να αποφασίσει για ένα μήνα. 
  • Λοιπόν, από τα παραπάνω σημεία προκύπτουν κάποια θέματα που θέλουν την λύση τους! 
  • H ecredit είναι εδώ για να σας γλιτώσει χρόνο, κόπο, χρήμα και όλα αυτά δωρεάν. Δουλειά μας είναι  να σας βοηθήσουμε να βρείτε το πλέον κατάλληλο στεγαστικό δάνειο που ταιριάζει στο προφίλ σας αποκλειστικά. 
  • Σαν παράδειγμα σας αναφέρουμε την περίπτωση της Μεγάλης Βρετανίας όπου εκεί οι πελάτες των στεγαστικών δανείων κατά 60% αποφασίζουν και προχωράνε σε συνεργασία με Τράπεζες, μέσα από συμβουλευτικές εταιρείες του κλάδου. Σας καλύπτουμε με βαθιές θεωρητικές γνώσεις της οικονομίας, με την πολυετή τραπεζική εμπειρία όλων των στελεχών μας, καθώς εκμεταλλευόμαστε και όλες τις νέες τεχνολογίες . 
  • Είμαστε δίπλα σας σε όλη την διαδικασία και είμαστε σε θέση να βοηθήσουμε την επιλογή του στεγαστικού σας δανείου με απόλυτη ειλικρίνεια και εντελώς δωρεάν