Ισχυρές εξασφαλίσεις, χαμηλό επιτόκιο.

Εξασφαλίσεις

Η λογική είναι και εδώ πολύ απλή. Όσο μεγαλύτερες εξασφαλίσεις τόσο μικρότερο επιτόκιο.Όσο περισσότερο βλέπει η τράπεζα πως δεν κινδυνεύει και ότι αναλαμβάνετε και εσείς όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κίνδυνο, τόσο μειώνει τα επιτόκια. Γιατί; Είπαμε: το επιτόκιο είναι ο καθρέφτης του κινδύνου του δανειστή. Για εμάς τώρα στην Ελλάδα ισχύουν τα εξής: Εξασφάλιση της τράπεζας με προσημείωση του ακινήτου που αγοράζετε η και με κάποιο δεύτερο το οποίο βρίσκεται στην κατοχή σας, σε εσάς ή του εγγυητή σας ή του συν-δανειζόμενου μαζί σας.Και εξασφάλιση της τράπεζας με ενεχυρίαση κάποιου καταθετικού προϊόντος που έχετε δικό σας: είτε προθεσμιακή κατάθεση, είτε τραπεζοασφαλιστικό προιόν, είτε οποιαδήποτε μορφή κατάθεσης που έχει εγγυημένο πάντα το κεφάλαιο της.

Προσημειώσεις

Μάθετε περισσότερα για το πως λειτουργούν οι προσημειώσεις σαν εξασφάλιση για την τράπεζα καθώς και το τι θα πρέπει να διαθέτετε. 

Ενεχυρίαση μετρητών

Ενημερωθείτε για την εναλλακτική της προσημείωσης με ενεχυρίαση οποιουδήποτε τύπου κατάθεσης επένδυσης κλπ.

Για τέτοια ζητήματα θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε και να σας ενημερώσουμε γιατί υπάρχει πολύ μεγάλη εμπειρία από μέρους μας που μπορεί να βοηθήσει με πολύ καλά αποτελέσματα και πάντα εντελώς δωρεάν.

Εξασφάλιση της τράπεζας με προσημείωση ακινήτου (υποθήκη)​

Ο τρόπος που προστατεύεται
η τράπεζα

Εδώ πρέπει πάντα να θυμόμαστε τα εξής: Η προσημείωση στο ακίνητο είναι μία έγγραφη συμφωνία μεταξύ τράπεζας και λήπτη του δανείου πως σε περίπτωση υπερημερίας (δεν πληρώνουμε σωστά) τότε έχει το δικαίωμα να εκποιήσει το ακίνητο. Κανένα ακίνητο που προσημειώνεται για εξασφάλιση στεγαστικού δανείου δεν εξασφαλίζει το 100% της αξίας του.

Μεταβολές στην τιμή
του ακινήτου

Οι τράπεζες λαμβάνουν υπόψιν τους και τις ενδεχόμενες πτώσεις των τιμών των ακινήτων με αποτέλεσμα στην καλύτερη περίπτωση να το εκλάβουν ως εξασφάλιση για ποσοστό της αξίας του περίπου στο 120% και πάνω. Πιο απλά 120.000€ αξία ακινήτου για 100.000€ στεγαστικό δάνειο. Η προσημείωση είναι και η πιο συχνή περίπτωση που συναντάμε στα δάνεια αυτά ως εξασφάλιση των τραπεζών.

Βοήθεια και απαντήσεις
από την eCredit

Οπωσδήποτε πιστεύουμε πως μία συνάντηση μαζί σας θα έλυνε όλες τις απορίες σας για την προσημείωση ακινήτου: πως λειτουργεί, γιατί συμβαίνει, πόσο κοστίζει και άλλα. Θα χαρούμε να εκμεταλλευτείτε την πολυετή εμπειρία της ομάδας eCredit στο αντικείμενο.​

Εξασφάλιση με
μετρητά

Ο τρόπος που προστατεύεται
η τράπεζα

Εδώ έχουμε την περίπτωση που θέλουμε να πάρουμε δάνειο αλλά δε θέλουμε να πειράξουμε τα δικά μας χρήματα.

Σε αυτές τις περιπτώσεις απολαμβάνετε σίγουρα προνομιακής τιμολογιακής πολιτικής από τις τράπεζες καθότι: 1ον, μειώνουν εντελώς τον κίνδυνο τους ενεχυριάζοντας κατευθείαν χρήματα και 2ον δε μειώνουν καθόλου την καταθετική τους βάση.

Λόγοι για να αποκτήσουμε δάνειο
με μετρητά σαν βασική εξασφάλιση

Εύλογα θα ρωτήσει κάποιος γιατί να κάνει κάτι τέτοιο κάποιος εφόσον έχει τα χρήματα και μπορεί να αγοράσει το ακίνητο μόνος του. Εδώ όμως κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, άλλοι γιατί νιώθουν ανασφάλεια να επενδύσουν όλα τους τα χρήματα σε ακίνητο, άλλοι για φορολογικούς λόγους και άλλοι για τα μειωμένα επιτόκια που τους προσφέρονται προχωρούν σε ενεχυρίαση του λογαριασμού τους παίρνοντας ισόποσο δάνειο.

Ξεκάθαρη απαίτηση η
ύπαρξη κεφαλαίου

Προαπαιτούμενο πάντα είναι η μορφή της κατάθεσης να είναι εγγυημένου κεφαλαίου για την εξασφάλιση της τράπεζας και μην ξεχνάμε, πως υπάρχουν εγγυημένου κεφαλαίου καταθέσεις μακροπρόθεσμες όσο ένα στεγαστικό δάνειο οι οποίες έχουν πιθανότητες μεγάλες να προσφέρουν αποδόσεις μεγαλύτερες από το δανειακό μας επιτόκιο με τελικό αποτέλεσμα το καθαρό μας κέρδος (και ακίνητο και χρήματα που απέδωσαν καλύτερα από τον πληθωρισμό).

Callback

Συμπληρώστε το τηλέφωνο σας και θα σας καλέσουμε.

Συμπληρώστε την φόρμα επιλεξιμότητας σήμερα

Ότι χρειάζεστε για το στεγαστικό σας δάνειο το έχει η eCredit.

© 2024 · eCredit ·  All rights reserved
Website development by #BrandupStrategies

Μείνετε ενημερωμένοι!