Απαντήσεις σε τρία σημαντικά ερωτήματα.

Χρησιμοποιήστε τα εργαλεία υπολογισμών για να απαντήσετε σε 3 βασικά ερωτήματα που σίγουρα έχετε:

01

Το ποσό που μπορείτε να δανειστείτε βασίζεται πάνω στο δηλωμένο εισόδημα σας και αυξάνεται από έναν πολλαπλασιαστή.

02

Οι μηνιαίες καταβολές σας συμβάλλουν τόσο στην εξόφληση των χρημάτων που έχετε δανειστεί (κεφάλαιο), όσο και στην καταβολή τόκων.

03

Η διάρκεια της έρευνας από τον πελάτη για να πάει σε όλες τις τράπεζες προκειμένου να μπορεί να συγκρίνει, είναι πάνω από εβδομάδα

01 | Πόσα μπορώ να δανειστώ;

Το ποσό που μπορείτε να δανειστείτε βασίζεται πάνω στο δηλωμένο εισόδημα σας και αυξάνεται από έναν πολλαπλασιαστή. Παραδοσιακά οι τράπεζες προσφέρουν ένα ποσό ανάμεσα στις 4 με 5 φορές το δηλωμένο εισόδημα σας και σε μερικές περιπτώσεις προσφέρουν περισσότερα η και λιγότερα από αυτό. Εάν στο δάνειο είστε μαζί με 2ο πρόσωπο τότε ο δανειστής μπορεί να συνδυάσει τα εισοδήματα και ή να υπολογίσει με μικρότερο πολλαπλασιαστή πάνω στο άθροισμα των εισοδημάτων ή να πολλαπλασιάσει το μεγαλύτερο εισόδημα και να προσθέσει το μικρότερο στην κορυφή.

Να θυμάστε ότι αυτός ο υπολογιστής θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί απλά ως οδηγός, γιατί και άλλοι παράγοντες εκτός από το εισόδημα, θα επηρεάσουν το ποσό που θα σας προσφερθεί, όπως τα υπάρχοντα χρέη και οι πάγιες μηνιαίες δαπάνες σας.Ένας Δύο

Ενα στεγαστικό δάνειο € με % σταθερό επιτόκιο για χρόνια θα σου κοστίζει € τον μήνα

Συνολικό ποσό για καταβολή σε 15 χρόνια

02 | Πόση θα είναι η μηνιαία δόση μου;

Οι μηνιαίες καταβολές σας συμβάλλουν τόσο στην εξόφληση των χρημάτων που έχετε δανειστεί (κεφάλαιο), όσο και στην καταβολή τόκων. Το συνολικό ποσό που επιστρέφετε είναι ένας συνδυασμός του κεφαλαίου και των χρεωστικών τόκων που έχουν πιστωθεί κατά τη διάρκεια του δανείου.

Σημειώστε ότι αυτός ο υπολογιστής στεγαστικού δανείου υποθέτει ότι το επιτόκιο σας θα παραμείνει το ίδιο για ολόκληρο το διάστημα του δανείου, ότι θα καταβάλετε κανονικά την μηνιαία δόση και το δάνειο δεν είναι σε ρύθμιση.

Χρησιμοποιήστε τον υπολογιστή στεγαστικών για να μάθετε τι πληρώνετε κάθε μήνα και πόσο θα επιβαρυνθείτε συνολικά.


Η μηνιαία δόση εκτιμάται € ενώ το τελικό ποσό αποπληρωμής03 | Ποιό είναι το συνολικό κόστος;

Η διάρκεια της έρευνας από τον πελάτη για να πάει σε όλες τις τράπεζες προκειμένου να μπορεί να συγκρίνει, είναι πάνω από εβδομάδα και εδώ πρέπει να προσθέσουμε και τον χρόνο που χρειάζεται κάποιος για να συγκρίνει τα δεδομένα που συνέλεξε, άρα για να έχει μία καθαρή εικόνα της στεγαστικής πίστης στην τραπεζική αγορά της χώρας ίσως πρέπει να ψάχνει, να συγκρίνει για να αποφασίσει για ένα μήνα.

Callback

Συμπληρώστε το τηλέφωνο σας και θα σας καλέσουμε.

Συμπληρώστε την φόρμα επιλεξιμότητας σήμερα

Ότι χρειάζεστε για το στεγαστικό σας δάνειο το έχει η eCredit.

© 2024 · eCredit ·  All rights reserved
Website development by #BrandupStrategies

Μείνετε ενημερωμένοι!