Στεγαστικό δάνειο: 6 βήματα για άμεση εκταμίευση

Είναι σχεδόν αδύνατο, ο ενδιαφερόμενος για στεγαστικό δάνειο να έχει ολόκληρη την εικόνα της τραπεζικής αγοράς για δάνεια κατοικίας. Για παράδειγμα αν κάποιος θα ήθελε να συγκρίνει όλα τα προγράμματα στεγαστικής πίστης στην τραπεζική αγορά, θα έπρεπε να συγκρίνει πάνω από 100.

Σε περίπτωση λανθασμένης επιλογής στεγαστικού δανείου λόγω μη πρότερης εμπειρίας ή έλλειψης οικονομικών γνώσεων ή και λανθασμένης κατανόησης της πληροφόρησης από internet, διαφημίσεις κλπ τότε μπορεί να προκύψουν διάφορα προβλήματα. Π.χ. Διαφορά μίας ποσοστιαίας μονάδας σε ένα δάνειο 150.000€ με 30 έτη αποπληρωμής θα προέκυπτε συνολική επιβάρυνση πάνω από 29.000€.

Όλα από τον χώρο σου​

Στις Ελληνικές τράπεζες από την ενημέρωση και αίτηση για στεγαστικό δάνειο έως την εκταμίευση χρειάζονται κατά μέσο όρο 12 φυσικές επισκέψεις στο τραπεζικό κατάστημα εξυπηρέτησης. Στην eCredit όλη η διαδικασία διεκπαιρεώνεται από τον χώρο του πελάτη.

Γλύτωσε χρόνο​

Η διάρκεια της έρευνας από τον πελάτη για να πάει σε όλες τις τράπεζες για στεγαστικό δάνειο προκειμένου να μπορεί να συγκρίνει, είναι πάνω από εβδομάδα.  Επίσης πρέπει να προσθέσουμε και τον χρόνο που χρειάζεται κάποιος για να συγκρίνει τα δεδομένα που συνέλεξε. Άρα για να έχει μία καθαρή εικόνα της στεγαστικής πίστης στην τραπεζική αγορά της χώρας ίσως πρέπει να ψάχνει, να συγκρίνει για να αποφασίσει για ένα μήνα.

Είμαστε δίπλα σας σε όλη την διαδικασία και είμαστε σε θέση να βοηθήσουμε την επιλογή του στεγαστικού σας δανείου με απόλυτη ειλικρίνεια και εντελώς δωρεάν

Όλα σε 6 απλά βήματα

​​01 Γνωριμία

Γνωριμία, διερεύνηση πραγματικών αναγκών. Μαζί θα δούμε τις ανάγκες σας και θα οργανώσουμε όλη την διαδικασία ώστε να προχωρήσουμε χωρίς εμπόδια στην εκταμίευση.

02 Αίτημα

Αίτημα οικονομικής προέγκρισης βάση επιλογής σας. Το σημαντικότερο είναι να λάβουμε άμεσα την προέγκρισή σας. Έτσι όλα θα μπουν σε μια σειρά και θα προχωρήσουμε στα επόμενα βήματα.

03 Απαντήσεις

Οικονομική προέγκριση, οριστικοποίηση ποσού δανείου. Αφού έχουμε την προέγκριση και το τελικό ποσό του στεγασικού σας δανείου, μας έχει μείνει ο έλεγχος του ακινήτου από την τράπεζα πριν την τελική έγκριση.

04 Έλεγχοι

Νομικός και τεχνικός έλεγχος ακινήτου από την τράπεζα, τελική έγκριση. Το τελευταίο στάδιο πρίν την εκταμίευση. Η τελική έγκριση του στεγαστικού σας δανείου θα μας οδηγήσει στην εκταμίευση και εσάς με το δικό σας σπίτι!

05 Εκταμίευση

Προχωράμε σε συμβόλαια και εκταμίευση του δανείου. Η τυπική διαδικασία των συμβολαίων και μετά τα χρήματα είναι διαθέσιμα για την αγορά τους ακινήτου.

06 Συνεχής Υποστήριξη

Συνεχίζουμε να σας υποστηρίζουμε και να σας βοηθάμε να υπερνικήσετε πιθανά εμπόδια.

Η ecredit είμαστε μια ομάδα ανθρώπων με τεράστια εμπειρία στα οικονομικά και τραπεζικά θέματα, και ιδίως στα θέματα χρηματοδοτήσεων ακινήτων.

Σε συνδυασμό με την εκμετάλλευση των τελευταίων τεχνολογικών εργαλείων, φιλοδοξούμε να σας προσφέρουμε πάντα δωρεάν υπηρεσίες υποστήριξης, ενημέρωσης και συμβουλευτικής για τη στεγαστική πίστη, όσο το δυνατό αρτιότερα και συντομότερα σε σχέση με τον μέσο όρο του Ελληνικού οικονομικού περιβάλλοντος.

Η ecredit είναι μετά από αξιολόγηση του Υπουργείου Ανάπτυξης, πιστοποιημένη νεοφυής και καινοτόμος Ελληνική εταιρεία (startup) καταχωρημένη στο μητρώο startup εταιρειών του Elevate Greece.

 

Μάθε πόσο στεγαστικό δάνειο μπορείς να πάρεις!

Τι ξέρεις για τα επιτόκια στεγαστικών δανείων;

Υπολογισμός στεγαστικού δανείου: Απαντήσεις σε 3 σημαντικά ερωτήματα

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *