Ποια είναι η eCredit.

Η εταιρία

Η ecredit είμαστε μια ομάδα ανθρώπων με τεράστια εμπειρία στα οικονομικά και τραπεζικά θέματα, και ιδίως στα θέματα χρηματοδοτήσεων ακινήτων.

Σε συνδυασμό με την εκμετάλλευση των τελευταίων τεχνολογικών εργαλείων, φιλοδοξούμε να σας προσφέρουμε πάντα δωρεάν υπηρεσίες υποστήριξης, ενημέρωσης και συμβουλευτικής για τη στεγαστική πίστη, όσο το δυνατό αρτιότερα και συντομότερα σε σχέση με τον μέσο όρο του Ελληνικού οικονομικού περιβάλλοντος.

Η ecredit είναι μετά από αξιολόγηση του Υπουργείου Ανάπτυξης, πιστοποιημένη νεοφυής και καινοτόμος Ελληνική εταιρεία (startup) καταχωρημένη στο μητρώο startup εταιρειών του Elevate Greece και αποφοίτησε πρόσφατα από τον μεγαλύτερο accelarator εταιρειών στην Ελλάδα της τράπεζας eurobank, theegg

Πληροφορίες Εταιρίας

eCredit Ι.Κ.Ε.
Υπηρεσίες Χρηματικής Διαμεσολάβησης
Αγίου Κωνσταντινου 52 & Κηφισίας Μαρούσι Αθήνα τ.κ. 15124 Τ.Κ.15124
Τηλ : 2103001775
ΑΦΜ : 800838554
ΔOY : Αμαρουσίου

Γιατί eCredit;​

Ισχύει πως οι περισσότεροι άνθρωποι που σκέφτονται να αγοράσουν κατοικία με δάνειο πιστεύουν πως ο μόνος τρόπος για να επιλέξουν το δάνειο τους είναι να επισκεφτούν οι ίδιοι όλες τις τράπεζες για να πάρουν προσφορές, να τις συγκρίνουν με βασικό κριτήριο το ύψος της δόσης και μετά να προχωρήσουν σε αίτημα. Όλα αυτά φέρνουν αποτέλεσμα, απλά έχουν κάποια σημεία που θέλουν μεγάλη προσοχή, γιατί αλλιώς μπορεί στο μέλλον να προκύψουν μεγάλα προβλήματα ή ζημιές στον πελάτη.

Ποιά είναι η ecredit;
Η ecredit είναι μετά από αξιολόγηση του Υπουργείου Ανάπτυξης, πιστοποιημένη νεοφυής και καινοτόμος Ελληνική εταιρεία (startup) καταχωρημένη στο μητρώο startup εταιρειών του Elevate Greece και αποφοίτησε πρόσφατα από τον μεγαλύτερο accelarator εταιρειών στην Ελλάδα της τράπεζας eurobank, theegg .
Γιατί να απευθυνθώ σε εσάς και όχι κατευθείαν στις τράπεζες;

Σε εμάς γλυτώνετε και χρόνο αλλά και χρήμα καθότι θα σας συστήσουμε προϊόντα από όλη την τραπεζική αγορά ανάλογα των αναγκών σας και όχι κάποιας τράπεζας αποκλειστικά.

Τα γραφεία σας που είναι;

Αγίου Κωνσταντινου 52 & Κηφισίας τ.κ. 15124 στο Μαρούσι Αθήνα για ραντεβού διαθέσιμα Δευτέρα έως και Σάββατο από 10.00 έως 20.00. Και εκτός από δια ζώσης συνάντηση υπάρχει πάντα και δυνατότητα video κλήσης απλά κλείστε ραντεβού εδώ

Είναι στα αλήθεια δωρεάν η υπηρεσία η υπάρχουν κάπου χρεώσεις;

Η υπηρεσία της ecredit είναι εντελώς δωρεάν πάντα.

Έχετε την εμπειρία για να μας καθοδηγήσετε υπεύθυνα;

Όλα τα στελέχη μας έχουν πολυετή τραπεζική εμπειρία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Θα σας συστήσουν στην τράπεζα με το πιο κατάλληλο πρόγραμμα μετά από διεξοδική διερεύνηση των πραγματικών σας αναγκών και θα είναι δίπλα σας μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας ο προσωπικός σας σύμβουλος.

Συχνές ερωτήσεις

Έχεις επιπρόσθετες απορίες και θές να μάθεις περισσότερα; Θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας.

Callback

Συμπληρώστε το τηλέφωνο σας και θα σας καλέσουμε.

Συμπληρώστε την φόρμα επιλεξιμότητας σήμερα

Ότι χρειάζεστε για το στεγαστικό σας δάνειο το έχει η eCredit.

© 2024 · eCredit ·  All rights reserved
Website development by #BrandupStrategies

Μείνετε ενημερωμένοι!