Περπατάμε μαζί εως και την εκταμίευση.

Βρες το καλύτερο δάνειο​​

Δεν μπορεί ο πελάτης μόνος του να έχει ολόκληρη την εικόνα της τραπεζικής αγοράς για στεγαστικά δάνεια. Για παράδειγμα αν κάποιος θα ήθελε να συγκρίνει όλα τα προγράμματα στεγαστικής πίστης στην τραπεζική αγορά, θα έπρεπε να συγκρίνει σίγουρα πάνω από 100.

Σε περίπτωση λανθασμένης επιλογής προγράμματος από τον πελάτη λόγω μη πρότερης εμπειρίας ή έλλειψης οικονομικών γνώσεων ή και λανθασμένης κατανόησης της πληροφόρησης από internet, διαφημίσεις κλπ τότε μπορεί να προκύψουν διάφορα προβλήματα. Π.χ. Διαφορά μίας ποσοστιαίας μονάδας σε ένα δάνειο 150.000€ με 30 έτη αποπληρωμής θα προέκυπτε συνολική επιβάρυνση πάνω από 29.000€.

Όλα από τον χώρο σου​

Στις Ελληνικές τράπεζες από την ενημέρωση και αίτηση στεγαστικού δανείου έως την εκταμίευση χρειάζονται κατά μέσο όρο 12 φυσικές επισκέψεις στο τραπεζικό κατάστημα εξυπηρέτησης. Στην eCredit όλη η διαδικασία διεκπαιρεώνεται από τον χώρο του πελάτη

Γλύτωσε χρόνο​

Η διάρκεια της έρευνας από τον πελάτη για να πάει σε όλες τις τράπεζες προκειμένου να μπορεί να συγκρίνει, είναι πάνω από εβδομάδα και εδώ πρέπει να προσθέσουμε και τον χρόνο που χρειάζεται κάποιος για να συγκρίνει τα δεδομένα που συνέλεξε, άρα για να έχει μία καθαρή εικόνα της στεγαστικής πίστης στην τραπεζική αγορά της χώρας ίσως πρέπει να ψάχνει, να συγκρίνει για να αποφασίσει για ένα μήνα.

Είμαστε δίπλα σας σε όλη την διαδικασία και είμαστε σε θέση να βοηθήσουμε την επιλογή του στεγαστικού σας δανείου με απόλυτη ειλικρίνεια και εντελώς δωρεάν

Βήματα​​

01

Γνωριμία

Γνωριμία, διερεύνηση πραγματικών αναγκών

02

Αίτημα
Αίτημα οικονομικής προέγκρισης βάση επιλογής σας

03

Απαντήσεις
Οικονομική προέγκριση, οριστικοποίηση ποσού δανείου

04

Έλεγχοι​

Νομικός και τεχνικός έλεγχος ακινήτου από την τράπεζα, τελική έγκριση

05

Εκταμίευση

Προχωράμε σε συμβόλαια και εκταμίευση του δανείου.

06

Συνεχής Υποστήριξη

Συνεχίζουμε να σας υποστηρίζουμε και να σας βοηθάμε να υπερνικήσετε πιθανά εμπόδια

Callback

Συμπληρώστε το τηλέφωνο σας και θα σας καλέσουμε.

Συμπληρώστε την φόρμα επιλεξιμότητας σήμερα

Ότι χρειάζεστε για το στεγαστικό σας δάνειο το έχει η eCredit.

© 2024 · eCredit ·  All rights reserved
Website development by #BrandupStrategies

Μείνετε ενημερωμένοι!